Tananyagok

A közlekedésbiztonsági képzések e-learning-rendszerű képzés formájában valósulnak meg. Ez azt jelenti, hogy az oktatás számítógépen történik, és csupán internetkapcsolatra és böngészőprogramra van szükség a tananyagok megnyitásához.

A tanulás ezzel a módszerrel rendkívül rugalmassá válik: tanulhatsz az iskolában vagy otthonról, ráadásul úgy osztod be az idődet, ahogyan te szeretnéd. Kilépés, majd ismételt belépés után ugyanonnan folytathatod a tanulást, ahol korábban abbahagytad. A képzés elvégzését követően a rendszer automatikusan kiállítja, elküldi és letölthetővé teszi a névre szóló, a tananyag elvégzését igazoló oklevelet.

Az elektronikus tananyagok sajátossága, hogy általuk a megszokottól eltérő módon, szórakoztató formában, játékos feladatokkal és életszerű példák bemutatásával zajlik az oktatás. Reméljük, hogy a hasznos ismeretek megszerzése közben jól fogod érezni magad, és kellemes emlékként tekintesz majd vissza a tanulásra.

Az alábbiakban röviden bemutatjuk, milyen képzések érhetők el a tanuloknak.hu oldalon keresztül, amelyeket a gyakorlatban ki is próbálhatsz. Bejelentkezés után a korosztályodnak megfelelő kurzusok közül választhatsz.

A közlekedési ismeretek oktatása

A pedagógusok számára készült segédanyagok tartalmazzák az adott évfolyam ismeretanyagát, valamint olyan módszertani ajánlásokat és letölthető segédanyagokat, amelyek hasznosak lehetnek az adott tananyag témáinak feldolgozásában.

Közlekedési ismeretek oktatása óvodások számára

Mint a balesetmegelőzés egyik lehetséges módja, már az óvodában elkezdődhet a gyerekek biztonságos közlekedéshez szükséges ismereteinek és kompetenciáinak fejlesztése, valamint egy együttműködő és felelősségteljes, a normákhoz alkalmazkodó, környezettudatos attitűd kialakítása. Ebben a módszertani segédanyagban ezekhez a foglalkozásokhoz meríthet ötleteket.

A diszkóbalesetek okait feltáró és azok megelőzését szolgáló digitális tananyag

A pedagógusok számára készült segédanyag tartalmazza az adott tananyag ismeretanyagát, valamint olyan módszertani ajánlásokat és letölthető segédanyagokat, amelyek hasznosak lehetnek az adott tananyag témáinak feldolgozásában.